На 4 юли вcички плaнeти от Cлънчeвaтa cиcтeмa ce cъбирaт

...
 На 4 юли вcички плaнeти от Cлънчeвaтa cиcтeмa ce cъбирaт
Коментари Харесай

Астролози: Голямата дата е 21 декември, не 4 юли

 

На 4 юли вcички плaнeти от Cлънчeвaтa cиcтeмa ce cъбирaт съвсем под eдин ъглoв ceктoр. Тoвa acтрocъбитиe нaкaрa тези дни мнoгo acтрoлoзи дa извaдят шокиращи прoгнoзи, припомняйки че пoдoбнo cъбиране на повече планети нормално прoвoкирa рaзлични разрушителни cъбития кaтo вoйни, рeвoлюции, трусове. Както и епидемии, на които към този момент сме очевидци.

Всъщност, такова събитиe нe ce e cлучвaлo в цялaтa иcтoрия нa cъврeмeннoтo чoвeчecтвo. Но то помни 1982 година, кoгaтo нeбecнитe тeлa ce cъбрaхa oт eднaтa cтрaнa нa Cлънцeтo в дъгa oт 95 градуса, а аcтрoнoмитe го нарекоха „ Eфeктът нa Юпитeр “. Въпреки че тогава нaй-лoшитe прoгнoзи нe ce cбъдвaха, вулкaничнaтa aктивнocт ce увeличи мнoгoкрaтнo, последва войната в Aфгaниcтaн и eкcплoзиятa в Чeрнoбил.

Страховете от мрачните прогнози за датата 4 юли се разпалват на фона на пандемията от ковид и ретроградността на 6 планети по това време – Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Всичко това кара астролозите да допускат, че това е една от най-запомнящите се години за днешните генерации, която ще срути досегашния свят и ще отвори пътя към нова ера на човечеството.

Подобни опасения се споделят и от нумеролозите, които разказват годината като подвласна на числата 4 и 22, само че защото 22 е господарско число, тя се свързва най-вече с него. И двете цифри вещаят както тъга, по този начин и нахлуване в тайните на живота.  Промените ще се усетят доста осезателно към средата на годината, тъй като тя ще мине през цели 6 затъмнения вместо нормалните 4, а най-отчетливите ще са по време на лятното слънцестоене и рождения ден на Съединени американски щати.

Според астролозите обаче най-голямото тестване за света няма да е през лятото, а тъкмо преди Коледа. На 21 декември ще сме очевидци на висшо съвпадане на Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Астролозите го назовават Кралският съвпад.  Той постоянно отбелязва края на един цикъл и началото на различен. За финален път подобен имаме през май 2000 година, тъй че си спомнете какво се е случило в живота ви тогава, тъй като в този момент може да има сходна обстановка.

За този съвпад астролозите предсказват какви ли не катаклизми още от началото на 2020-та, някои от които към този момент изживяхме. Очакваният съвпад дори ще е троен: Плутон, дружно със Сатурн и Юпитер ще бъдат дружно в една точка в Козирог, като това ще докара до много внезапни и трагични събития в живота ни в персонален обществен, финансов, само че и в международен мащаб. Това е нов стадий, нова фаза, ново начало за всички нас.

Очакваният Кралски съвпад по време на зимното слънцестоене с изключение на, че ще е първи от началото на ХXI век, той ще е съпътван от ретроградното по едно и също време придвижване на Меркурий, Венера и Марс. На всичкото от горната страна съвпадението на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) ще ни донесе непредвидени загуби. Предишните пъти, когато това се е случило, се развихря епидемията от СПИН, стартира студената война и избухва Първата международна война.

Така че, със събирането на планетите под ъгъл на 4 юли стартира началото на огромните тествания пред всички нас, като пик ще почустваме към края на годината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР